One Pixel for Ebano
Ebano Joyas
Joyas Sculptures HilosdeMineral One Pixel for Ebano Espanol Catalan English
One Pixel for Ebano
QuienesSomos Productos Ferias Contacto
Quienes Somos
Quienes Somos
Ebano, amb base a la ciutat de Barcelona i una trajectòria des de l'any 1983, esta especialitzada en el disseny i fabricació d'articles elaborats amb pedres semiprecioses.

Fa una dècada, comencem a crear una col.lecció de joieria amb pedres semiprecioses combinades amb plata de llei, sent avui en dia punt de referència en el disseny i les tendències del mercat.

La nostra trajectòria ve marcada per la busca constant de noves tendències sense deixar de banda les característiques artesanals de producció. és a dir, que seguim nusant de forma artesanal cada component de la nostra col.lecció. Fabriquem joies de gran bellesa natural i tot tipus de dissenys personalitzats a preus molt competitius.

La rapida consolidació al mercat espanyol des dels nostres inicis gracies a la serietat i el rigor propis de la feina ben feta, ens ha permès traspassar les fronteres i aconseguir ser una de les empreses líders amb l'exportació de joies a països com EEUU i Rússia.

Entre les creacions de la nostra firma es poden trobar collarets, polseres i arracades realitzats amb material diversos com la fusta, les àgates, la mareperla, els corals, la cornalina, els ònix i una extensa varietat en pedres semiprecioses. Barreges deliberades d'elements que són producte d'un coneixement profund dels països d'origen de les pedres i de l'anticipació en el disseny. Peces exòtiques, cridaneres per les seves formes irregulars, plenes de eslavons i unides sempre per la plata de llei.
Ebano Internacional, S.A. - C/ Compositor Schumann, 34 Pol. Ind. Can Jardi, 08191, Rubí, Barcelona, Spain - Tel: (34) 93 586 20 84 - Fax: (34) 93 586 20 85 - ebano@ebanointernacional.com     Ebano on Facebook Ebano on Google Plus